Toimitamme Medirol-paarit kaikkialle Suomeen

Yhteystiedot

Suomen Paarikauppa Oy toimittaa nykyaikaisia taksipaareja nopealla aikataululla kaikkialle Suomeen.

 

Tutustu tällä sivulla taksipaarien ominaisuuksiin ja ota meihin yhteyttä!

Taksipaarien ainutlaatuiset käyttöominaisuudet

Medirol-taksipaarit sisältävät ainutlaatuisia ja mielenkiintoisia yksityiskohtia.

 

Medirol-paarien käyttökorkeus on optimoitu erityisesti taksikäyttöä silmällä pitäen.

 

Etu- ja takajalkojen toimintaa ohjataan ohjainpaneelista yhdellä kahvalla. Kun paarien etuosa on jo autossa ja etujalat alkavat taittua, kannattelevat takajalat vielä potilasta ja paareja. Takajalkojen lukitus avataan vasta, kun paarien painopiste on jo ergonomisesti ja turvallisesti auton sisäpuolella.

 

Vakiovarustukseen sisältyy nelipisteturvavyöt ylävartaloa ja kahdet kaksipistevyöt alavartaloa varten.

 

Selkä- ja pääosan nosto- ja laskutoimintoa sekä taivutusta ohjataan ja käytetään kaasujousien avulla. Kaasujouset keventävät käyttöä ja lukitsevat asennot tiukasti paikalleen. Kaasujouset ovat saksalaista Bansbach-laatua.

Jalkaosan ollessa taivutettuna kaasujouset ovat erityisen suurena apuna asentoa asetettaessa. Asennon säätö on portaaton ja sitä voidaan muuttaa yhdellä kädellä. Tällöin jalkaosaa ei tarvitse nostaa totuttuun tapaan keskeltä kaksin käsin turvavyöstä ylöspäin vetäen.

 

Suurikokoiset (200 x 50 mm) pyörät ylittävät kynnykset ja epätasaisuudet mukavasti. Etupyörät voidaan lukita keskiasentoon ja vapauttaa ohjainpaneelista, kun paareja halutaan siirtää sivusuunnassa. Jarrut on sijoitettu vapaasti kääntyviin takapyöriin.

 

Paarien seitsemänportainen korkeussäätö mahdollistaa käytön samalla tasolla potilassängyn kanssa.

 

Kaide laskeutuu patjan reunan alapuolelle, eikä siten hankaloita potilaan siirtämistä paareille tai paareilta.

 

Kiinnitysjärjestelmä saatavana joihinkin Volkswagen Caddy- ja Ford Tourneo Connect -malleihin. Kysy lisää saatavuudesta!

Katso videot ja kysy lisätietoja!

Videot-sivulla esittelemme taksipaarien ominaisuuksia käytännössä. Mikäli sinulla on lisäkysymyksiä, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, mutta voit myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Kaikki yhteystietomme löydät täältä.