Tuotteita ensihoitoon – tutustu ympäri Suomea toimittamiimme paarimalleihin

Yhteystiedot

Suomen Paarikauppa Oy toimittaa tuotteita ensihoitoon. Palvelualueeseemme kuuluu koko Suomi.

 

Tällä sivulla voit tutustua kahteen sairaankuljetukseen tarkoitettuun paarimalliin. Mikäli haluat kysyä lisää tuotevalikoimastamme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä!

Medirol Clinic Extero

Medirol Clinic Exterossa toiminnot ovat samat kuin taksimallissa Sanerossa, mutta paariosa on irrotettava.  Tuote toimitetaan aina täydellisellä varustuksella sairaankuljetukseen, sisältäen: tyynyn, tippatelineen ja jalkaosan lukitusmekanismin, joka mahdollistaa jalkaosan lukituksen ala-asentoon.

 

Toimitus sisältää Rolfix F102 -kiinnitysjärjestelmän.

 

Sairaankuljetukseen tarkoitettujen tuotteiden myynti ja huolto tehdään yhteistyössä siilinjärveläisen Medivarsta Oy:n kanssa.

Kysy lisää

Medirol Sanero

Medirol Sanero on suunniteltu erityisesti 1+7- ja 1+8-paikkaisiin esteettömiin takseihin. Paarit täyttävät Kelan palvelukuvauksen vaatimukset ja Trafin suosituksen paariautojen erityisvaatimuksista. Paareissa on kiinteä paariosa ja erittäin monipuoliset säädöt potilaan kuljetusasennollle. Kolmen kaasujousen avulla potilaan asentoa on helppo muuttaa portaattomasti. Paarien kaikki toiminnot tapahtuvat kevytkäyttöisillä vivuilla. 7-portainen korkeussäätö ja paarien pituussuunnassa liikkuvat sivukaiteet mahdollistavat ergonomisen työskentelyasennon potilaan siirroissa sairaalaympäristössä. Suurikokoiset kumirenkaat ovat kestävät, äänettömät ja kulkevat hyvin kynnysten yli.

Medirol Sanero-taksipaarien rakenne on lähes huoltovapaa. Komponentit on suojattu peitelevyillä, joiden ansiosta osat ovat hyvin pitkäikäisiä. Paareille myönnetään 2 vuoden takuu ammattikäytössä. Taksipaareissa kiinnitys ajoneuvoon tapahtuu yleensä automaattikiristysvöillä. Paarin rungossa on tehdasasenteiset kiinnityslenkit (4 kpl), joihin vöiden koukut kiinnitetään. Vaihtoehtoisesti ‑ lähinnä pienemmässä ajoneuvoluokassa ‑ käytetään erityistä ajoneuvoon kiinnitettävää paarialustaa, johon paarit lukittuvat. Alusta on varustettu Rolfix F102 -lukkosarjalla, ja asennustyön tekee aina korivalmistaja. Alustamalleja on rajoitetusti.